Anmelden
> > > Signature in forums


Nachrichten zum Thema: Signature in forums
Yelina
Mitglied

Beiträge: 78
Registrieren: 05.05.09
Gesendet: 08.10.12 02:47

Hello. I keep having problems when putting my mini signature on a forum.

I get this code from the site: <a href= http://rift.magelo.com/en/profile/Blightweald/Yarona" target="_blank"><img src=" http://rift.sig.magelo.com/mini/2415408.png" border="0" /></a>

Putting it on a forum and clicking on the image keeps going to the wrong site >>
http://rift.magelo.com/en/ranking/characters#not-found

The bigger signature is working okay btw.

So I think there is something wrong with the codes from the mini signatures.

adelea
Mitglied

Beiträge: 15
Registrieren: 19.04.11
Gesendet: 09.10.12 11:41

You have a " mark after Yarona - and no matching one before it - could that be the problem?

http://rift.magelo.com/en/profile/Blightweald/Yarona

Works fine as a link.
Yelina
Mitglied

Beiträge: 78
Registrieren: 05.05.09
Gesendet: 12.10.12 13:51

I know it works as a single link.

But if I put the small signature on a forum, and ppl click on the image of that signature they should go to my characterpage, but.....they are not going to that page. They are going to a character not found page

The code is provided by Magelo, but it doesn't work properly.

I copied the code from the signature page from my character, so it should work.

Maybe when I puzzle a lot I would get the right code, but I assume thats not how it should be.

A code offered by Magelo should work while copying and pasting it.

It is wrong on my char's signature page, so probably its wrong for a lot of people, if not all


adelea
Mitglied

Beiträge: 15
Registrieren: 19.04.11
Gesendet: 13.10.12 00:52

This is the HTML code the signature page gives me:

<a href=" http://rift.magelo.com/en/profile/Icewatch/Adelea" target="_blank"><img src=" http://rift.sig.magelo.com/2386343.png" border="0" /></a>

This has the " mark you are missing at the start - href="http

Could be worth double checking that this is present where you are using the code.
Yelina
Mitglied

Beiträge: 78
Registrieren: 05.05.09
Gesendet: 14.10.12 05:25

My signature page does give another code. (the code in the first post) indeed without the "mark at the beginning.
But it is created on the magelo site for the small signature, so it creates a wrong code apparently

This is my signature page. No idea if you can access it.
http://rift.magelo.com/en/show_signature.jspa?character=2415408#html

Gonna try the code you gave another time. To late atm

adelea
Mitglied

Beiträge: 15
Registrieren: 19.04.11
Gesendet: 14.10.12 11:02

You are right!

<a href= http://rift.magelo.com/en/profile/Icewatch/Adelea" target="_blank"><img src=" http://rift.sig.magelo.com/mini/2386343.png" border="0" /></a>

That is what the page gives me for the mini-sig, so it is indeed missing the opening " mark.

It should be an easy fix for yourself to put the " in, but I agree it should be fixed properly on the page giving out the codes.
Yelina
Mitglied

Beiträge: 78
Registrieren: 05.05.09
Gesendet: 14.10.12 16:38

Thanks for the fix. I will be able to use it because of that.

Jelan
Admin

Beiträge: 10837
Registrieren: 05.05.01
Gesendet: 15.10.12 21:42

Damn double quote... Thanks guys for figuring this one out, I will make sure to fix this asap !
Jelan
Admin

Beiträge: 10837
Registrieren: 05.05.01
Gesendet: 25.10.12 09:08

Bug fixed, thanks again for troubleshooting the issue !