Login / Sign up
> > > System error for my inventory


Messages in topic: System error for my inventory
Nuuli
Registered User

Nbr post: 11
Register: 8/4/12
Posted: 5/27/14 2:06 AM

My inventory keeps coming up with a whoops errors...

http://rift.magelo.com/en/inventory.jspa

Update: I worked it out myself, I deleted characters and re-synced. May have been some corrupted or conflicting data.

OR not: I've only 1 character synced and it doesn't seem to work again. I'll give it time to catch up.
Nuuli
Registered User

Nbr post: 11
Register: 8/4/12
Posted: 5/28/14 8:31 AM

Okay, I've tried by deleting certain toons individually and syncing various ones. It seems that toons with newer items that may not be in the items could be causing the errors. Only because, this is occurring with my most active toons. Others, with less inventory, it seems to work. I'll be checking further.
Nuuli
Registered User

Nbr post: 11
Register: 8/4/12
Posted: 5/28/14 9:07 AM

I've logged all my characters from 1 account on Faeblight and have found that 3 of them are causing the inventory error. What's is the commonality? I don't know. Two are level 60's and the third is a level 18.

Update:
My offenders are
Nuuli @Faeblight level 60
Adelphia @Faeblight level 60
and
Ravendance @Faeblight level 18

I don't know what in the inventory is common between these toons. Perhaps a skinned gear. But it's those three that are causing the error consistently.
loulina
Admin

Nbr post: 4235
Register: 2/8/06
Posted: 5/28/14 11:51 PM

Thank you Nuuli for all the information you provided.
We are looking into your issue and we will keep you posted.
Jelan
Admin

Nbr post: 10786
Register: 5/4/01
Posted: 5/29/14 5:59 AM

Hi Nuuli,

Fixed the issue, looks like one of your character had an unknown currency... (Under promotion)
Nuuli
Registered User

Nbr post: 11
Register: 8/4/12
Posted: 5/29/14 9:17 AM

Okay, maybe the unicorn sparkle.